torsdag 29. november 2012

Nymalt gulv og vegger

Glede
 


Finn  har tatt av laminaten og malt gulvet i fargen skumring. Han har malt veggen i fargen lettelse


 Vi ble fornøyd- så da gjør vi det samme på kontoret, soverommet og gjesterommet også, med gulvet altså, hi hi !

 
Her er litt mer av hva som er i entreen oppe


I morgen så forteller jeg dere en overraskelse som ventet meg når jeg kom hjem- jeg har bedt om det en gang,men glemt det. Her i gangen det også

 
 
 
Klem Monica


 

torsdag 15. november 2012

Brownies

 
med hvit sjokolade
 
 



250 gr meierismør
450 gr hvit sjokolade
150 gr valnøtter
4 egg
5 dl brunt sukker
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver

 
Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle en langpanne med bakepapir, smør der papiret ikke dekker.
Grovhakk nøttene og halvparten av sjokoladen.  Smelt resten av sjokoladen sammen med smøret, rør til det er godt blandet.
Visp egg og sukker til eggedosis. Hell den avkjølte sjokolade blandingen i eggedosisen, og rør godt til det er blandet. Vend inn mel og bakepulver og den hakkete sjokoladen og nøttene.
Ha røren over i formen og glatt til overflaten.
Stek kaken i ca 40 minutter (varierer fra ovn til ovn) til den så vidt er fast utenpå, men fortsatt er litt bløt i midten. La kaken avkjøles i ovnen.





Velbekomme
 
 
Klem Monica




 

torsdag 8. november 2012

Kokosbollekake

 
Oppskriften er fra Wenche kjøkken på God Morgen Norge
 


Legg gelatin i bløt i kaldt vann og løs opp de myke gelatinbladene i 1 dl kokende vann.

Pisk eggehviter stiv
Ha i sukker og vaniljesukker og visp sammen.
Tilsett den oppløste gelatinen og vips kraftig i 15 min.

Dryss kokos på et fat, sett en ” kakering”( ringen på en springform) opp på.
Hell massen i ringen.

Sett kjølig minst 4 timer.

Glasur:

Smelt 2  plater kokesjokolade med 1-2 ss kokosfett og fordel over den stivnede kaken.
Dryss over kokos.

Øver
 6 plater gelatin
4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker

Glasur

2 plate kokesjokolade
1 ss kokosfett

 
Velbekomme