Oppskriften er fra Wenche kjøkken på God Morgen Norge 
Legg gelatin i bløt i kaldt vann og løs opp de
myke gelatinbladene i 1 dl kokende vann. 
Pisk eggehviter stiv 
Ha i sukker og vaniljesukker og visp sammen.
Tilsett den oppløste gelatinen og vips kraftig i 15 min.
Ha i sukker og vaniljesukker og visp sammen.
Tilsett den oppløste gelatinen og vips kraftig i 15 min.
Dryss kokos på et fat, sett en ” kakering”(
ringen på en springform) opp på.
Hell massen i ringen.
Hell massen i ringen.
Sett kjølig minst 4 timer. 
Glasur: 
Smelt 2 
plater kokesjokolade med 1-2 ss kokosfett og fordel over den stivnede
kaken.
Dryss over kokos.
Dryss over kokos.
6 plater gelatin
4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker
Glasur
4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker
Glasur
2 plate kokesjokolade 
1 ss kokosfett 
Velbekomme 
 


 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar