En av mine tradisjoner til jul er å lage karameller og det etter en oppskrift som jeg er oppvokst med. Karamellene blir tørre og de smelter i munnen
8 kopper farin
6 kopper H- Melk
24 ss meierismør
4 ts
vaniljesukker
Ha alt i en kjele
og kok til det blir tørt. Rør jevnlig til det blir en brun og seig masse. Ta
prøver på en skål- koker de for kort tid så tar det lang tid før de stivner.
Kokes det til det ser tørt ut, så tørker de på 2-3 timer. Kokes de for lenge skilles smøret ut, og det skal det ikke. Altså følg godt med mot slutten.
Hell
karamellmassen utover et bakepairkledd plate, og settes til tørk. Deles i
ruter, før de stivner helt.
Det ble fire brett med karameller. Et stort glass til oss og et Norges glass til sønnen min- som også så klart er vokst opp med disse !
God helg til dere !
Klem Monica
goyard bag
SvarSlettsupreme
hermes bikrin bag outlet
curry shoes
bape
kobe byrant shoes
golden goose outlet
bape outlet
kyrie 8
off white jordan