Hipp Hipp Hurra !!!
Gratulerer landet vårt med 199 årsdagen og GRATULERER til dere alle - ønsker dere en flott feiring
Bunn
1 pk Digestivekjeks
1 teskje kanel
250 g meierismør, smeltet
Knus kjeksen,
smelt smøret og bland det godt sammen. Legges i bunnen på en kakeform som kan
åpnes. Legg bakepapir i bunnen.
Fyll
1 pk gele med sitronsmak
Løs gelen opp med halve mengden med vann som står på
pakken og avkjøles
5 dl kremfløte piskes nesten stiv sammen med
3 ts
vaniljesukker og
100 gr melis
300 gr Philadelfia naturell piskes inn sammen med
300 gr Philadelfia naturell piskes inn sammen med
1 beger rømme
Hell blandingen over kjeksblandingen og sett kaken
kjøling.
Gelélokk og
pynt
1 pk gele etter
smak og farge, (her blander jeg ut i 3,5-4 dl vann i stedet for 5 som det står på pakken) avkjøl den helt og hell den forsiktig på kaken. Sett kaken kjølig igjen til gelen er stiv. Når den er helt fast så kan den pyntes med bær, mandariner eller det man måtte ønske.
Smil og klem
Monica
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar