fredag 17. mai 2013

Ostekake og 17 mai

Hipp Hipp Hurra !!!
 
Gratulerer landet vårt med 199 årsdagen og GRATULERER til dere alle - ønsker dere en flott feiring



Bunn

1 pk  Digestivekjeks

1 teskje kanel
250 g meierismør, smeltet
Knus kjeksen, smelt smøret og bland det godt sammen. Legges i bunnen på en kakeform som kan åpnes. Legg bakepapir i bunnen.
 
Fyll

1 pk gele med sitronsmak
Løs gelen  opp med halve mengden med vann som står på pakken og avkjøles


5 dl kremfløte piskes nesten stiv sammen med




3 ts vaniljesukker  og
100 gr melis
300 gr Philadelfia naturell piskes inn sammen med
1 beger rømme
 
Hell blandingen over kjeksblandingen og sett kaken kjøling.
 
Gelélokk og pynt

1 pk gele etter smak og farge,  (her blander jeg ut i 3,5-4 dl vann i stedet for 5 som det står på pakken) avkjøl den helt og hell den forsiktig på kaken. Sett kaken kjølig igjen til gelen er stiv. Når den er helt fast så kan den pyntes med bær, mandariner eller det man måtte ønske.




Smil og klem
 
Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar