Er en av mine yndlingskaker, tror den er nr 1 sammen med Pavlova
Ble så glad når jeg så Maria sabelhagensolivlund
delte oppskriften
Har fått lov å dele den videre
200 gr eggehviter
250 dl sukker
150g hasselnøtter
50g potetmel
50g hasselnøtt flakes
Fyll og dekorasjon
4 dl kremfløte
1 boks mandariner
1 st mandarin
Hakk hasselnøttene og rist de lett gylne i ovn eller stekepanne.
Sett stekeovnen på 190 grader
Visp eggehvite og sukker til en marengs- tilfør litt og litt sukker.
Visp til den er hvit og stiv.
Bland potetmel og hasselnøttene og vend de inn i marengsen.
Stryk ut røra/deigen på en plate med bakepapir
Dekorer med hasselnøtt flakes
Stekes i ca 16-18 min
Visp fløten og tilsett mandarinene
Montering
Vend bunnen på en nytt bakepapir og dra bort papiret over
Stryk ut kremen og fruktene
Rull sammen Budapestkaken, spenn rullen med hjelp av papiret.
(Her
trenger jeg å øve meg )
Skjær rent kantene og dekorer med det du vil.
F.eks : Sjokolade, frukt, krem.
God helg
Smil og klem
Monica
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar