Har hatt lunsj gjest i dag og da ble det ostehorn. De er helt supre å putte i fryseren og ta frem ved behov, jeg pleier som oftest å doble oppskriften
5 dl liter melk
100 g meierismør
1 pakker tørrgjær
0,5 ts salt
1 ss sukker
Ca 1 l mel
Ost
Røkt skinke, salami etc
egg til pensling
Smelt smøret og tilsett melken. Varm opp til det
er fingervarmt.
Ha mel, gjær, sukker og salt i en bakebolle. Jeg
er avhengig av Kenwooden. Tilsett melkeblandingen og rør til deigen slipper
bollen. Spar litt av melet og juster til passe fast deig. Lag den så løs som
mulig.
Stekes på 220 grader i ca 15 minutter- varierer litt fra ovn til ovn og størrelsen på hornene.
Velbekomme
Smil og klem
Monica
palm angels outlet
SvarSletthermes bags sale
supreme
golden goose outlet
off white jordan 1