Hjelper veldig godt når sjokoladetrangen melder seg. Denne er best med en god kremdott ved siden av og servert helt kald
4,5dl
sukker
4
egg
4
ss bakekakao
4
dl mel
2
ts vaniljesukker
2
ts salt
6
ss karamellsaus
3
ts bakepulver
1,5
dl kirsebærsyltetøy
1
dl kefir
Visp smør og sukker hvitt og visp inn eggene, når
alt er luftig så tilsettes kefiren.
Sikt i melet og kakaoen og ha i det sammen med salt,
karamellsausen, bakepulver og vaniljesukker.
Visp det godt og vend inn
kirsebærsyltetøyet med en slikkepott.
Ha det i form kledd med bakepapir og smør kantene.
La den stå i ovnen i ca 50 min på 175 grader.
Glasur
50
gr smør
1
dl sirup
1,
5 dl føte
200
gr mørk sjokolade
Når kaken er kald smører du ut glasuren. Pynter med kirsebær
og vispet krem
Her er et kakestykke tatt rett opp fra fryseren.
God helg
Smil og klem
Monica
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar