Vi har ikke vært så flinke til å grille men litt bedre og litt flinkere for hvert år har vi blitt
Tidlig i sesongen så startet vi gassgrillen og plutselig så begynte alle bryterne og smelte- ikke bra.
Har i grunnen alltid syntes det har vært litt skummelt med propangass grill
Fikk overtalt Finn til å prøve en kullgrill-takket være hele Norges grillmester som gikk på tv.
Er samme grillen som de brukte.
Nå gjenstår det bare at Finn skal bli en grillmester- han kan grille og jeg stå for tilbehøret. Jobber med saken på at det skal bli en hobby- uansett så er vi kjempefornøyd med denne grillen og maten blir god !
Med grill så følger behovet for å ha det praktisk under grilling. Derfor så bygget vi denne benken som kan romme alt fra grillkull, grillstarteren,grytekluter,skjærefjøl, stekebrett osv.
Frityrkokeren står også her nå- mye bedre å bruke den ute enn inne med tanke på lukta.
Måtte selvfølgelig bygges etter gammel stil
Kruspersillen og salaten har i hvert fall trivdes godt i år
Tomatene også
Stokkrosene sådde jeg for noen år tilbake- de selvfrøer seg nå
De fylte er løk som vi planet i vår. Kjøpt på Hagemessa - på en stand som solgte varer fra Nederland
Nå begynner dagene å bli "normale" igjen og jeg blir en mer pålitelig og jevn blogger igjen.
Satser på to innlegg i uken, ca torsdager og søndager. Pluss minus !
Ha det så fint !
Smil og klem
Monica
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar