1,3 kg appelsiner (ca 6 stk)
4 dl vann
500 gr sukker
3 plater gelatin
Vask appelsinene godt og skrell av skallet med en potetskreller.
Skjær skallet i små biter og kok de med vannet i ca en halv time. Skjær bort de hvite hinnenene av appelsinene og skjær ut appelsin fileer. Ha de i det kokende vannet etter hvert som du renser de ferdig. Press ut saften som blir igjen i hinnene- få med alt.
La alt koke til det er mørt. Ha i sukkeret og la det småkoke et kvarter til. Legg gelatinen i bløt og kryst de og løs de opp i litt varmt vann- tilsett i appelsinblandingen og la det koke inn i 5 minutter.
Smak til om du vil ha det søtere og om det er ferdig
Hell den varme marmeladen på varme rene glass- legg lokket løst på og skru til når det er kaldt
Velbekomme
Klem Monica
kyrie 7
SvarSlettoff white
golden goose
jordan 12
supreme hoodie