Smaker herlig friskt
Denne gangen laget jeg det i hjerteformen og det kreves et ganske så stort fat. Nå ser jeg at jeg trenger et pent stort fat - ønsker meg det av nissen neste år, hi hi !
Bunn
1 pk
Digestivekjeks
250 g meierismør, smeltet
250 g meierismør, smeltet
Knus kjeksen,
smelt smøret og bland det godt sammen.
Lokk
Fyll
1 pk gele med jordbærsmak
Løs gelen opp med halve mengden med vann som står på
pakken og avkjøles
5 dl kremfløte piskes nesten stiv sammen med
5 dl kremfløte piskes nesten stiv sammen med
3 ts
vaniljesukker og
100 gr melis
300 gr Philadelfia naturell piskes inn sammen med
300 gr Philadelfia naturell piskes inn sammen med
1 beger rømme
Bland inn den avkjølte geleen.
Bland inn den avkjølte geleen.
Begynn med å hell gelen i formen og sett den kaldt til den har stivnet. Så heller du i fyllet og setter det kjølig til det er slik at kjeksen ikke detter ned i fyllet. Kjeksen brer du over og trykker så hardt som mulig.
Ble litt fyll til overs som passet perfekt som dessert dagen før kaken skulle nytes
Når kaken skal ut av formen så dypp formen noen sekunder i varmt vann og legge et fat over og snu- Voila og nyt
Ønsker dere fine romjulsdager!
Smil og klem
Monica
jordan shoes
SvarSlettgolden goose clearance
off white outlet
supreme clothing
bape
off white
OFF-White
supreme
goyard bag
hermes handbags outlet