Er supergodt - og like godt til frokost som mellommåltid eller dessert
Her har jeg brukt vanilje yoghurt og aprikoser og vaniljekesam og bringebær. Det er bare å bruke fantasien.
200
gr havregryn
400
gr firekorn
100
gr solsikkefrø
100
gr gresskarkjerner
100
gr linfrø
100
gr mandler
100
gr kokos
6
ss rapsolje
100
gr meierismør
Ca
4 ss flytende honning
4
ss brunt farin
2
ss kanel
1
ss sitronsaft
Bland
alt det tørre i en stor langpanne. Smelt smøret og hell smør, olje og
sitronsaft over i pannen. Ha over flytende honning. Sett det inn i ovnen på 175 grader i ca 35
minutter. Åpne opp døren og vend i blandingen underveis, viktig at alt blir
sprøtt og godt og at noe ikke blir noen ting og noe blir for mye.
Når det er krispi og avkjølt - ha det på et tett oppbevaringsglass/boks. Her har jeg brukt et Norges glass.
Tok med meg hjem noen Aprikoser her om dagen- tror bare jeg har smakt de tørkete. Kjøpte de fordi jeg syntes de var så pene ! De smaker i grunnen ikke så mye- Skjærer de i småbiter og putter de litt i fryseren jeg og da er de gode.
Jordbær og bringebær er favoritten
God helg
Smil og klem
Monica
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar