I helgen var vi en tur på Askim bærpresseri
De har de herligste saker der- glassene er fra Kremmerhuset
Med oss hjem hadde vi usukret eplemost, ferskencider, eplecider, pærecider, syltetøy og herlige gammeldagse anis drops
Den dagen ble det Tacopai til middag
Oppskriften fant jeg inne på Santamaria
Ferdig paideig, eller bruk din egen oppskrift
2 Tomater
2 ss Matolje
2 ss Rød Jalapeno
1 pose Taco spice mix
Revet ost 100 g
1 glass Chunky Salsa Hot
2 Egg
1-2 dl melk/cremefraiche
Smør en ildfast
form med smør
Kjevle eller
trykk paideigen ut i formen. Prikk deigen med en gaffel.
Sett formen i
kjøleskapet i ca. en time. Forhåndstek deretter paiskallet på 175 grader i ca.
15 minutter.
Brun
kjøttdeigen i matolje. Tilsett Taco kryddermiks og Chunky salsa. Rør om og kok
uten lokk i 5-10 minutter. Legg opp i paiskallet.
Bland egg og melk
og hell det over kjøttdeigen. Topp med skivet tomat, jalapeño og revet ost.
Bak paien på
175 grader i 45-60 minutter.
Her har Solbærlikøren kommet med på bildet. Hadde på frosne bær, sukker og sprit. Hvelver på glasset et par ganger om dagen- i hvert fall til alt sukkeret er oppløst.
Nå er det snart helg igjen
God helg
Smil og klem
Monica
palm angels outlet
SvarSletthermes bags sale
supreme
golden goose outlet
off white jordan 1